Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur många startgropar gräver en grävling? (senryo/tanka)




gryt

 

 

 

*

(Totem; Aggression

när den är bra är den bra)

grop grävs ej, dock du

 

för i dig söker grävling

gryt i tomma skogsskuggor

*

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 17:36



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Att ha en drivkraft är bra
det gäller bara att vara medveten om vilken man har så
2011-03-27

  Larz Gustafsson VIP
Aggression är normalt.
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri