Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BH-är nu tagen av


BH-är nu tagen av
Och hon sitter med särade ben
förhållandet harr gått i kvav
Hon showar med fittläpp så len
Kom och kyss min fitta
Säger hon medans

Hon tar sej för att titta
På mess och orden som redan
Är från han som hon kan sitta
Och numer betitla, som f d
Man undrar om en sån nånsin
Kan eller vill hitta den rätta…

Men det skiter hon i
Nu kan hon känna sej fri
Och hon så lätt väljer en ny
Som får först men snart är förbi
Och ingen säger ens usch och fy




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-01 15:53



Bookmark and Share


  Zelogath
Nej oftast säger ingen usch och fy
Bara tackar och tar emot
För stunden mår båda bra
Frågan är
Vem som lider mest

Tankeväckande, min vän
Applåd!
2011-04-01

  Vind
Skulle kunna vara en "bitterkuks" klagan...
Det vilar en ledsamhet mellan orden...
och det är få förunnat att så klart skriva den känslan.
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO