Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Homo sapiens

 

Handlingar

Tankar

Känslor

Kommunikation

Empati

 

Kronans skapelse

 

Människor 

det lilla i det stora

(obetydligheter)

Våra andetag

partikelspiraler

spridda i oändligheten

 

Återstår tystnaden

 

© Linda C Hansson




Fri vers av Linda CH VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2011-03-30 11:48



Bookmark and Share


    AA VIP
Välfångat och vackert om varandet. Det är stort.
2011-05-17

  S.A.I. Steve Lando VIP
välfångandes om varandet
2011-05-16

  Anna*
Väldigt snyggt och kan läsas på många olika sätt och på så sätt få olika innebörd. Det gillar jag skarpt! Applåder ☼
2011-05-09

  Janne
Mycket underfundigt bra
skrivet som får mig
att tänka till,vishet
har du verkligen som du
delar med dig i denna
upplevelserika text
med stort innehåll.
2011-04-03

  berxper
"Återstår tystnaden" ....tråkigt öm det blir så...vem vet. Men du skriver som en gudinna!
2011-04-03

  aol
så vackert, och ändå till slut tystnaden
2011-03-31

  Ninananonia VIP
:) Fint! :)
2011-03-31

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fina tankar tecknar du här och visst är det kronans skapelse men också tydligen den felande länken och kanske det den rådande orsaken till total tystnad
2011-03-30

  TT
...ödsligt andäktig...dramatisk...tänkvärd...gillar...!
2011-03-30

  Mow Dean VIP
vackert.
jag får perspektiv på liv.
du skriver bra!
2011-03-30

  Lena Själsöga Keijser
så underbart vacker andas den tystnaden
allmöten

tack till dig
till denna underbara bild
2011-03-30

    ej medlem längre
Beautiful..
2011-03-30

    Ken Cassel
Vackert Chandi
:)
gillas
Vackert skriftat!

Kraam
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda CH
Linda CH VIP