Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är Faktiskt en människa!


Facit vittrade bort

Vad skulle hända
om ert facit
skulle försvinna
Rivas sönder
Vittra bort

Tillverkar ni
ett nytt då?
Erbjuder en plats brevid
ger det lagom
med kärlek
Tejpar det i kanten
tar till er varje ord
Tummar kanterna

Lägger det i hörnet
när problemet är löst?

Vad skulle hända
om jag tystnade
inte svarade
på dumma frågor
Bara tittade på?




Fri vers av filosofian
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-27 20:49



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja vad skulle hända då?
Nyfiken blir jag.
2011-03-28

    ADI Nehlin
fin text...den berör verkligen
2011-03-27
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian