Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

21:36

Tar bloss efter bloss på cigaretten som jag själv bestämt mig för att inte röka och trycker fimpen som blir kvar med långfingret så långt ner i skiten som det bara går. Likgiltighet är en utav mänsklighetens värsta fiender men jag trär fingrarna i dess handskar och glider i dess kostym för jag kan inte mer. Orkar inte. Må vi försmäkta på denna ö utan vatten och bröd, jag och min likgiltighet, bara för att vi kan.

Det silvervita blandas bra med det svarta i luften när jag tar ännu en giftpinne mellan mina handsbeklädda fingrar.




Fri vers av nadazipp
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-27 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp