Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(jag tänker alltid på dig i april)

18:54
Cyklar.
Ute kastar solen vassa vackra strålar på övervintrade gräsmattor som gulnat av nyligen bortsmält snö och två barn springer runt runt vid en villa. De vinkar, får mig att försöka vinka tillbaka utan att falla handlöst.
19:07
Busshållplats.
Blickar upp i klarblå aprilhimmel och ler sarkastiskt åt mig själv och min popromantik, men blå vårhimlar i april får alltid mitt hjärta att hoppa till lite lite extra och andetagen att andas lite lite lättare.
19:29
Din port.
Återigen lyckorus genom vener, artärer och tåspetsar. Fingrar lite lätt på dörrklockan innan den ger ifrån sig en självklar vibrerande ton. Suckar lätt och nynnar.

"För jag blir aldrig kär i nån
Sånt där är slöseri med tid...
Men då slösar vi bort våra liv"




Fri vers av nadazipp
Läst 348 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-07 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp