Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som vore det för första gången.


det var så här det kändes.
Det var så här det kändes
att
få nerverna uppsnörda, ihoptrasslade
få hjärtat lugnat, sedan kastat
rakt upp
ur
strupen.


det var så här det kändes.
Det var så här det kändes
att
någon berör, fingrar på hud
någon andas, mun vid mun
tills ingenting
känns
mer.


det var så här det kändes
fast
inte alls.




Fri vers av nadazipp
Läst 267 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-03-25 22:15



Bookmark and Share


  molndansare
åh, hjälp, så fin - speciellt första versen!
2013-03-25
  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp