Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår du inte vad det är jag vill säga dig?

Och det känns som en jävla sten
det här. Förstår du inte vad det
är jag vill säga dig? Syns det inte
i mina ögon? Och det känns som
en jävla storm det här. Märks det
inte i mina fingrar, när vi sitter
här tätt tätt inpå varandra utan
att säga ett enda ord?

För det känns som en jävla sten
det här. En sten som rasar och
rumlar och ramlar runt i mig och
mina lungor. Det är som en jävla
storm det här. Kastvindar och
tornados som far och flänger runt
i mitt blodomlopp.

Och det känns som en jävla sten
det här. Och förstår du inte vad det är
jag vill säga dig?




Fri vers av nadazipp
Läst 251 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-01 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp