Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Alt. titel; "Egentligen älskar du inte mig, och egentligen är det okej med mig.")


#5

Och du sa att
det går inte.
Inte nu.

Allt detta medan mina
fingrar
bara vill sträcka sig ut
mot dina
genom det plötsliga
tomrummet.
Men du sa att

det går inte.
Inte nu.




Fri vers av nadazipp
Läst 279 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-04-05 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp