Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I bakgruden: Bon Iver - albumet Bon Iver. Om och om och om.


En onsdag; en natt i december.

han tar två cigaretter och ger en till dig
du tänder din låter honom tända sin
hans leende

han frågar något, låter intresserad
du svarar han kommer närmre
hans händer

han är snäll och hjälper en vän som är för full
du sitter på hans säng ni skämtar om något
hans blick

så, frågan.
så, plötsligt.

han ligger bredvid dig och delar på 90 cm
hans leende mot ditt öra
hans händer mot din hud
hans blick mot din

du är så len, säger han och
det här stannar mellan oss va, säger han.




Fri vers av nadazipp
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-21 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nadazipp
nadazipp