Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Betraktelse på busshållplatsen.


Mannen med hatten ler vänligt

Solen smeker asfalten
vinden får gruset
att rulla
tittar framför mig
och ser min skugga
En bild
av mig själv

Brevid mig
står en man
med ett snällt
uttryck i ansiktet
och en gullig hatt
som pryder huvudet

Han ler vänligt
värmer min själ
såsom solen
värmer min hud
och vinden
får gruset att rulla




Fri vers av filosofian
Läst 320 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-28 13:13



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Ja, ett sant leende värmer den frusnaste själ.
2011-03-29

    ADI Nehlin
fin och eftertänksam betraktelse
2011-03-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
En fin syn
kan förändra skyn
tack för Din text
till oss i "byn"!
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian