Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=BU65bz0FjAs&feature=related "é a musica brasilieira" Se videon...


Deux garçons ( Fransk-svensk )

Deux garçons sur un banc, dans une station
ils commencent à chanter,
ils ont des belles voix et un message ainsi fort...

La pauvreté leur oblige à se rendre devant les étrangers,
à chanter pour la survie, mais ce soir ils auront de la bouffe,
car ils seront bien payés par les personnes enchantées...

La musique rend à eux une bonne chance de survivre et ce soir va toute la famille manger, ce qui les a été privé dans leur carton, ce qui aurait dû rassembler à une maison...
-------------------------------------
Tvà pojkar pà en bänk, i en station,
de börjar sjunga,
de har vackra röster och ett starkt budskap...

Fattigdomen tvingar dem att ställa sig framför främlingarna,
att sjunga för överlevnaden, men denna kväll har de mat,
ty de blir väl betalda av dessa förtrollade personer...

Musiken räcker dem en god chans att överleva och denna kväll kommer hela familjen att äta, det som har nekats dem i deras kartong, det som borde ha liknat ett hus...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-28 19:53



Bookmark and Share


  Rise Little One
C'est merveilleux!
2011-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm