Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gynekologen i Askim



Gynekologen i Askim
En underbar TV serie
Enorm

Man njuter av allt som hittas på
Inkl blomkukar
Eller ska man säga kukblommor
”Va fasen får de allt ifrån”






Men just detta senaste påminner om en sån ”blomma” som
Skickades runt via Email, ihopklippta och uppklistrade
Och en av mina bekanta, inte känd för sitt intellekt
Som frågade ”hur fick dom alla att stå”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO