Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

damma ditt altare, det är vår..




kvar(haiku)

 

 

 

*

under gotiska

valv, ekar kvar hans sista

 

sotflagor virvla

 

*

 

murarna rister

hingstens hovar dundrar bort

 

han lämnar sitt liv

 

*

 

dammet döljer det

sist lagda på altare

 

bok av läder; "Du"

 

*

 

"Vatten nu, vatten

skölj skölj faror bort.

 

Må eld dig bistå."

 

*

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 129 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-29 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri