Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Ruby 70 år!

Det är inte åren
som lämnar spåren
Det är glädjen i sinnet
som fastnar i minnet.

Det är glimten i ögat
och skratten i örat
vi bär med oss
och grattar
vår gladaste vän
till de 70 åren!

(Maj-70)




Fri vers av Gunnel Pöntinen
Läst 1427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Pöntinen