Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En melodi har jag hittat...


Det är ett ord...

Det är ett ord utsprunget
direkt utur min famn
av mig hoppfullt besjunget
att det skall nå var hamn.
//:Och blomma där, som här
en vänskap hela livet,
som alla kliven bär!://

Var dag vi kan det testa
se om det håller väl
det ska tålas att fresta
av ung, som åldrad själ.
//:Ge nya sköna skott
en vänskap hela livet
att glädjas åt så gott!://









Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-29 11:57



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ja vänner och nya skott det behöver vi hela tiden! Helst gröna!
2011-04-01

    ADI Nehlin
väl skriftat..tyckte om
2011-03-29

    ej medlem längre
Blommorna ville inte hänga med ...
2011-03-29

    ej medlem längre
Underbart tillägg i psalmboken det här Ewa - Britt, eller att bara sjungas ändå!


"Det är ett ord utsprunget
direkt utur min famn
av mig hoppfullt besjunget
att det skall nå var hamn"

* * *
\|/ \|/ \|/ ~ Det är inga rosor men ...


Kram, Ann
2011-03-29

  Mizza
Jag gillar dina texter så tokigt mycket. Sluta aldrig skriva!
2011-03-29

  filosofian
Dina texter bara flyter fram. Jättebra text med ett fint budskap.
2011-03-29

  ULJO
Som en psalm sveper orden framför ögonen. Kan riktigt känna den sjungas i kyrkan. Mycket bra skriftat.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt