Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ett irrationellt tal


ibland brukar jag stå framför spegeln
bara för jag saknar någon som är som jag

någon som är en lindansös med för stora skor

och som älskar att gödsla ogräs tills det växer


(någon som kan förstå varför jag så gärna vill
höra att du älskar mig. Även om det är lite lätt

nästan på skämt.)


och jag har slutat att talas vid med Tiden
eftersom vi ändå bara blir osams


men så lever jag ju också för att byta ner mig

så om vi någonsin var blandningen i granit
så har vi eroderats




Fri vers av feber
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 15:32



Bookmark and Share


  Mizza
Jag gillar den! Den är vacker, välskriven.
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

feber
feber