Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mother of Swords (Haindl tarot) - personkort




Nut

 


*
mellan dina vågors höjder
ligger jag på rygg
i en eka skådande våra stjärnor

faller alla faller vi

mellan dina sorgers svarthål
står jag beredd till nästa fall
hållande samma stjärnor

faller alla faller vi

mellan dina strålars gnister
sitter jag tyst och reflekterar
minnet av ljuset du bar

faller alla faller vi

mellan dina rädslors frågor
svarar jag med min kärleks
enda svar - jag är alltid här

faller alla faller vi


för i stjärnornas sken glimmar
endast de som är mörka nog
att fånga ljuset

aldrig med mindre än så
än med ljuset jag håller
kommer jag älska dig

faller alla faller vi


faller vi i samma mörker
där jag skådat beredd 
tyst reflekterat som

alltid här

alltid här

bunden i bakgrunden
att hålla himlen kvar

för dig

*

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 15:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri