Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vill inte fylla

Om exakt en månad är jag straffmyndig
därpå byxmyndig
Något komiskt kan man tycka
Men jag ser ingen heder eller lycka

För en månad sedan hade jag sett fram emot
Men nu kommer det bara mina minnen som djupa hot
För 15 år sen var allt bättre än idag
I mammas mage låg lilla jag

Då låg jag inte och badade i svårigheter
Jag var mer ovetandes om ovissheter
Då somnade jag aldrig i tårar
Och jag ej mina vänners hjärta och skäl sårar

Det var lättare som foster
Då levde man som i ett kloster
Men nu ligger verklighetens som sten och kloss
Jag förstår inte hur jag ska kämpa mig loss

Problemen ligger hos mig i ton
Om trettio dagar är jag då femton




Bunden vers (Rim) av Della
Läst 470 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-29 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Della
Della