Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför


Varför är det allt som oftast

de underfundiga, udda

och mest kreativa

människorna

som går åt först?








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-29 21:47



Bookmark and Share


  Anna*
Ja, det är en bra fråga ... kanske för att många av dem är också känsliga ... det är där igenom deras genialiska skaparanda växer fram
2011-03-29
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans