Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rikedom


Ägodelar betyder

inget för den som

som andas

ett barn

i sin famn.










Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-30 01:07



Bookmark and Share


  Lennart Bång
Instämmer till 10000%!!
2011-03-30

  Zelogath
Insiktsfulla ord
Får mig bara att längta ännu mer
Efter ett eget knyte i min famn

Tack, applåd ska du ha
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans