Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

for you




Omåne

 

 

*

Vänder världen avig 
omåne på gång 



denna gång 
är jag förberedd

 

Vrider alla tankar
ut och in
dom mäktigaste 
till ett röse

en bärnsten
ovanpå

så höjer jag min rökkvarts
medan Solen sover

 

bländas ska man ej
när rättvisan fördelas

 

Väger så Vatten
i Venus två skålar

en för dig
en för mig

tömmer dessa samtidigt
i skålen av silver

 

månens skuggsida talar om
bakom allt



Vänder Världen avig 

*

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 03:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bara så snyggt- en applåd räcker liksom inte-

vänl m
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri