Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Decima eller espinela en tioradig sydeuropeisk strof


Favoritmusiken botar stress!

Ett fint forskarteam de har
fått fram, vila i musik är
det allra bästa för oss här
stressen bryts ner, bara drar
när äsklingsmusiken den tar
över, då fylls kroppen med ton
så skön och rätt i varje zon
sedan lång tid uppenbart
för folk, som varit så smart
och sett sin hälsas bästa don




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 476 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-30 08:27



Bookmark and Share


  ULJO
Musik är som kärlek för själen, fint skriftat.
2011-03-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
YES! YES! YES!
Helt rätt på
alla sätt det
gör livet för
dem även
stående
så lätt!
2011-03-30

  Raul Ström
Visst är det så att korna mjölkar bättre med favvemusik i öronen ?
2011-03-30

  En strimma av guld
Musik är som kärlek, vatten och mat något människan behöver och inte kan överleva utan.
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt