Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavs Roulette


Nu stannade kulan på....... K

tar tid att på detta sätt skriva en bok










tar ett glas vin i stället, mycket roligare




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson