Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självrannsakan - rimmet brast på slutet!

 

här står man - i valet och kvalet
om man ska ändra på sig och följa idealet
före frukost rusa kvittrande ut i joggingspåret
köra bantningsdieter och klippa av håret
följa Let´s Dance på TV och Idolprogrammen
så man slipper stå som ett fån med skammen
för man ingenting vet och ingenting hört
ska man ändra på sig eller är det redan kört?

här står jag minsann och kan inte annat
och jag är som jag är - lik förbannat!
som jag alltid varit - en tvärvigg i strömmen
en motvalls kärring som inte ens i drömmen
kan tänka sig en total makeover - jag vägrar
och fortsätter gå mina egna vägar




Bunden vers (Rim) av Måna N. Berger
Läst 242 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-30 15:06



Bookmark and Share


    Tea Alex
för man ingenting vet och ingenting hört
ska man ändra på sig eller är det redan kört?


Haha! Hurra! Äntligen en människa som inte följer idiotidealen! Själv tänker jag ha mina slitna manchesterbyxor i tusen år. Ingen makeover här inte. *skrattar*
2011-03-31

  Eva Langrath VIP
Ler gott och går gärna med på egna vägar :)
2011-03-30

  Larz Gustafsson VIP
Jag VÄGRAR att underordna mig viktaturen och Fettstapo.

"Let´s Dance" och "Idol" HATAR jag.
2011-03-30

  Suzy med punkterna
Uppfriskande att läsa (det finns fler:=))
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger