Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är väldigt vackert idag och jag är glad och nöjd och sitter och funderar på hur det var förr och hur framtiden kommer se ut.


Världen som en pastellmålning

Idag ser världen ut
som en målning
i pastellfärger
som jag kan ha målat
när jag var fem

det blåa är
sådär mysigt babyblått
och gräset
så där varmt och grönt
-skönt

solen som tittar fram
är vackert gul
och har både glasögon
och ett stort leende

Alla hus med
sina nyanser
i olika färger
lyser av värme
och där inne står
någon och bakar
kanelbullar

Allt ser
likadant ut
som när jag var fem
den enda skillnaden är
att jag nu letar
efter vägen hem




Fri vers av filosofian
Läst 326 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-03-30 16:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fin! :) You will find it :)
She who seeks shall find :)
2011-03-31

  Lena Själsöga Keijser
dina ord är väldigt vackra

undrar jag huruvida du ej redan är hemma...

tack
dina ord skänker värme skimrande
2011-03-31

    ADI Nehlin
fin härligt text
2011-03-30

    AA VIP
En fin och mångfacetterad målning. // AA
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian