Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det huvudet inte klarar av

blir benen lidande utav, då man bara springer fram och tillbaks
då man bara är riktigt glömsk
Kom på att jag missade det dära, som jag bara måste ha med mig!

Det huvudet inte klar av, blir kroppen lidande utav
Inte så bra
Men kanske inte ändå då du bara får lite motion, till priset av kanske missa din buss eller din tunnelbana
eller pension
Men vad gör det?
Det kommer ännu ett tåg eller buss inom tio minuter, till en kvart
till din station
Ja, så då är det bara att skratta lite åt det hela, så lugna ner dig lite nu
så kommer du inom snart åter
bara få lite fart…

Det huvudet inte klarar av

Ken Cassel
29/3-2011.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 245 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-30 16:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Härligt och igenkännande skrivet
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel