Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommer han ihàg vad han gjorde?

Han springer runt och hotar oss, hytter med nävarna och säger att han ska slà oss, men det som jag inte tàl är stanken av alkohol som kommer fràn honom.

Han försvinner en stund, sen kommer han tillbaka och hotar min kvinnliga chef, sen gapar han pà mig och jag skakar bara pà huvudet dà han hotar mig.

Men tydligen försvann han dà han tröttnade pà att hota folk med sina tomma hot och somnade in i sitt rus denna tidiga morgon.

Sà fràgan är nog; Kommer han ihàg vad han gjorde oss denna morgon i morgon bitti?

Jag tvivlar, men jag minns i alla fall stanken och hans tomma blick...




Fri vers (Prosapoesi) av Maria Thunholm
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-30 18:32



Bookmark and Share


  Zelogath
Djupt inombords
Finns ett hål i denna sargade man
Ett hål, fyllt med tomhet
Från tidiga gärningar
Han vet om
Varje dag
Och våndas
Över den människa han är
Ett liv han själv inte har valt
Undermedvetet
Och jag tror han lider
Av det han orsakat
En klen tröst
Om ens en ringa tröst alls
Kanske finns det bot
I nästa liv

Tack för intressant läsning, applåd
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm