Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Odören

Han öppnar munnen

en odör

nàgot som bàdar illa

denna odör

i ottan sà känner jag den

odören

Men varför denna tomma blick?

Pà grund av ruset?

Men denna odör förblir i mitt sinne...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-30 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm