Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi är trasiga alla

du
jag litar på dig
litar på att du kommer att såra mig
svika mig
håna mig
tills vi gråter igen
utan att säga ett ord
kommer du att ta mig dit
dit där jag har varit så många gånger förut
men jag kan ändå aldrig förstå
hur jag hamnat där igen




Fri vers av Klumpen
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-30 23:03



Bookmark and Share


  berxper
Starkt och bra skrivet!
2011-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Klumpen