Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du är saknaden

snälla du
du som stjäl mina andetag
som stannar och stillar min flackande blick
som bryter och river upp min bottnad och min mättnad
du är saknaden som aldrig slocknar
en förtvivlad strimma av outtömligt hopp




Fri vers av Klumpen
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-30 23:04



Bookmark and Share


  Tymin
åh så bra !!
2011-04-04

  Lennart Bång
Mycket vacker!
2011-03-31

  Pot Pourri
ja denna är så vacker i sin förtvivlan och ändå så, just som nedan sa, mycket hoppfull i sin smala strimma; mycket gedigen fångst av känsla här, och suveränt ordval i kontrast till totalkänslan som jag får till sgs övermäktig saknad - "strimma" glömt ord nästan.. passade som målpuck på en straff. Tänkte faktiskt LillStrimma på något gammalt tv-barnminne :) Tack för den njutningen i natten!
2011-03-31

  Zelogath
Så vacker och så hoppfull
Det var nästan så jag själv kände ett extra skutt av hopp
När jag läste detta
Hoppas denna uppmärksammas för den var väldigt vacker
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Klumpen