Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

försiktigt

vår kärlek är en fågelunge
jag vill krama den
men då dör den nog.




Fri vers av Klumpen
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-04-04 21:14



Bookmark and Share


  aol
gillas,ömt fint
2011-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Klumpen