Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skuggfri

stenen i mitt bröst
föll i solsken 

och

brast ur skuggorna




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 665 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2011-03-30 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snyggt dubbeltydig. Och mäktig.
2011-04-25

  Linda CH VIP
Otroligt välskrivet! Med få ord beskriver du så mycket. Vackert!
2011-03-31

  Maria Zena Viklund
snyggt!
2011-03-31

  Yrre VIP
Stort och mycket mycket bra!!
2011-03-31

  Anna*
Befrielse, frihet och glädje upplever jag i texten! Snyggt!
2011-03-31

  Roula O
Hoppfull..mkt fint i få ord..
2011-03-31

  ia VIP
fullkomligt uppfriskande
värme i få ord

som ett frö
2011-03-31

  M.A.J.R
Enormt fantastiskt =)
2011-03-31

  lodjuret/seglare VIP
litet märkvärdig i uppställningen
men texten talar rakt in i själen
2011-03-30

  Zelogath
Det låter som en början till en lycka det du skriver
Oavsett
Väldigt vackert
Så få ord
De säger så mycket
2011-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric