Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en doft av någonstans

din luft

fyller mig

av ord

jag inte ser

 

mina tankar

längtar av

spänning

av frihet

 

ta mig med

djupare inuti

bortom de gränser

jag inte vågar.

 

Någonstans 

 




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 98 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-17 00:00



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Fint!
2023-03-25

  Katinka VIP
Jättefin
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric