Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... steg

andas mig...
långsamt, utan att skava en tråd.
toner, som glider över mittt bröst
moll, som skapar liv utan dåd.

fall...
likt en tår, ner för min kind.
stanna upp - känn sältan
långsamt följa vår vind.

hjärtat...
bultar dovt i mitt bröst
längtar hårt - att känna
steg för steg
av kärlekens röst.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 91 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-03-01 22:44



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2023-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric