Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet

Tätt intill

sammanslingrade

låg dem

nakna

 

hjärtat pulserade

i takt

med tonerna

av åtråhet

 

mjuka läppar

djupt inuti

får drömmen

att växa

 

en explosion

en känsla

ett lugn

 

närhet. 




Fri vers av Fredric
Läst 79 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-12 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric