Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag var trasig då men nu är jag ok


mina tårar har torkat för längesen
och jag tror att du märkte det när vi
passerade varann som hastigast
utanför affären

och jag sträcker på ryggen nu
inte längre rädd för att krympa
när jag möter din likgiltliga blick
som brukade vara så varm

ibland när jag är nostalgisk
skulle jag vilja säga till dig att
jag inte längre letar efter ditt ansikte
i stora folksamlingar

och nej,
min säng är inte tom utan dig
för ligger jag ju fortfarande i den
*




Fri vers av closer
Läst 1495 gånger och applåderad av 36 personer
Utvald text
Publicerad 2009-02-08 23:00



Bookmark and Share


    svarta ängeln
otroligt bra.
2011-02-14

    pralinerfördödsdömda
åh, tack. Vackert på ett väldigt rent och avskalat sätt.
2010-05-16

  axelinalina
Tack för att du satt ord på mina tankar.
2009-09-02

  Heiven
men dock frostbiten,,,(hm, mina egna känslor väcks till liv i denna vackra text) Bra!
2009-05-07

    Lewis
helt underbar !
2009-02-12

  Fredric
FAN FAN FAN!!! Detta är det bästa jag läst på länge... Bokmärker... Inte kreativt, men så stark och med självkänsla...
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

closer
closer