Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte vara den som anstränger sig och såras, därför blir det såhär

för det är vår igen
och jag blir alltid sådär
känslosam och söker efter
någon som kan besvara mina
känslor

och det är svårt när du är en sån
otypisk kille för min smak
du är liksom allt jag inte är
och jag skulle krympa något enormt
i ditt sällskap
men ändå får jag känslan av att du skulle
bära mig på dina axlar
om du bara kunde se mig
tydligare

och det är vår igen
och jag är så ensam nu
för du kan nog inte besvara mina
känslor
någonsin




Fri vers av closer
Läst 463 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-12 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

closer
closer