Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

man ska aldrig sluta hoppas på ett lyckligt slut

för hon är röda sidenband
och läppar vita av rimfrost
med händer som gång på gång
föser en hårslinga bakom örat

han är svarta spetsiga skor
och nyklippt hår som ramar in
det alldeles perfekta ansiktet
som han så ofta döljer bakom
halsduken

de är dem vars händer smiddes
endast för att passa i varandras
vars läppar inte kan kyssa någon annans
och vars hjärtan slår i
perfekt
takt




Fri vers av closer
Läst 479 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-20 19:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
otroligt vackert. speciellt sista stycket, det är verkligen underbart.
2011-07-08

  Il poeta della luna
VACKERT!
*applåd*

Månpoeten
2009-02-21
  > Nästa text
< Föregående

closer
closer