Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i en värld där glada ansikten är den senaste trenden


ingen är på riktigt längre
för det är för svårt att öppna
ögonen när man står framför spegeln

och ingen är på riktigt längre
för det är tungt att ge sitt hjärta till
någon ny

eftersom ingen är på riktigt längre
blir det svårt att veta om en lögn
är en sanning

vad jag vill säga är att,
ingen är på riktigt längre
för det är för plågsamt att vara äkta
när man blir kvävd av sina egna tankar




Fri vers av closer
Läst 440 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-17 19:35



Bookmark and Share


  Seasons
Det här är en grymt bra dikt... En grym realitet också.
2009-02-22

  åttabitar
du blir bättre och bättre
du skriver jättebra
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

closer
closer