Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när ljuset slocknar helt

mörkt marinblå ögon
som söker fäste när persiennerna
dragits ner
och inte den minsta glimt av ljus
når in

djupa tunga andetag
och någon som står alldeles intill
men inte så nära att hon når
fastän händerna trevar i luften

repet som dras åt hårdare
runt den redan ömmande halsen
och
utanför persiennen går solen ner
samtidigt som
flickan med de mörkt marinblå ögonen
drar sitt sista trasiga andetag




Fri vers av closer
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-01 16:56



Bookmark and Share


  åttabitar
jag rös
fin ändå
på ett skrämmande sätt
2009-02-01
  > Nästa text
< Föregående

closer
closer