Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att känna närhet, längtan och pirret så förbjudet...


intim

Stanna upp
låt en rörlig stillbild flytta in i mitt huvud.
du behöver inte betala hyra
då du väcker delar som sovit länge.

alla sinnen
dofterna, smaken, beröring och närhet
som sedan årtal varit dött
i mitt hem.

så snäll
kyss mig mjukt, låt mig
stanna ett par minuter i nuet
och känna värmen

nära.




Fri vers (Fri form) av Fredric
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-07-31 23:54



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Passion
som brinner
2023-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric