Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är mitt namn, Aurora

 

 

Brutna ögonfransar har fastnat på fönsterglaset, fingeravtryck ligger slängda på golvet, men det gör inget längre, igår försvann för länge sedan och så även du. Men för dig vill jag bara berätta att min oro har försvunnit och att jag har accepterat mitt öde. Jag är inte rädd längre. Mitt blod känns renare nu och även om mina armar är trasiga så gör det inget, jag har slutat att känna, det är bara lite lättare så.

 




Fri vers av genni VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-03-31 00:28



Bookmark and Share


    svarta ängeln
efter att ha läst dina texter måste jag medge att du skriver otroligt vackert...
2011-05-29

  Peter G VIP
Jag berörs mycket av din text som är Vacker och vemodig.
Tycker mycket om din formulering: "fingeravtryck ligger slängda på golvet"
Även först läser jag in nåt slags hopp, så är det ändå en känsla av uppgivenhet som stannar kvar hos mig efter att jag läst.

"även om mina armar är trasiga så gör det inget, jag har slutat att känna, det är bara lite lättare så."
2011-04-01

  HQ
En glänta i en snårig skog.
En mycket vacker och känslosam text!
Underbar läsning
2011-03-31

    Silverstjärna
Vackert.
2011-03-31

  Kalle.O
Underbar...
2011-03-31

  anits VIP
Jag kan känna lite positiva tankar mitt alla bekymmer
och all smärta. Mycket vacker skrivet
2011-03-31

  Mats Henricson
Anar en lite självbiografisk ton i denna, Du har funnit en positiv klang mitt i en bekymmersam situation........ Bra skrivet !
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP