Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag en poet eller?



Vilken djäkla tid att ta sig in
vem är han som står i dörren
med basker på huvudet
och bag in box i handen
och säger jag inte är en poet.







Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 181 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-31 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson