Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väv

Tråden växer
också i tystnaden
det röda föds
ur svärtan
det gula, det som skimrar så,
ur gryningen
efter den stilla natten

Trådar av liv
trådar av drömmar

Nystan av ord
till väven
som vill växa

Ser färgerna blandas
när skytteln flyger
i inslagen
själ mot själ

Ser ett mönster
som ingen förut
sett ritningen till

Tråden växer
ur hennes fingrar
och ur mina
in i varpen
till det
som vill skapas




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-31 08:24



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP