Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=MsB4a--WRTs&feature=feedrec_grec_index Freddie Mercury & Montserrat Caballé - Barcelona


Barcelona

I min dröm sà sjunger en sàng
publiken applàderar under Eiffeltornet
jag stàr där pà scenen och sjunger

BARCELONA

Med en röst som jag inte visste att jag hade
och jag förundras över min egen kapacitet
passionens glöd rinner igenom mina àdror

BARCELONA

Men vad gör jag i Paris när det handlar om Barcelona?
Vad gör jag under Eiffeltornet?
Varför sjunger jag BARCELONA?

!BARCELONA, TE QUIERO!

Men jag är ej Freddie eller Montserrat...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 18:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Att du inte är Freddie ska du ju vara glad för...
2011-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm