Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hund och katttjusare


Tycks ha en hemlig dragningskraft

på fyrfota vänner

men har motsatt effekt

på det motsatta könet.

Kvinnor med skinn på näsan

och god självkänsla

skrämmer iväg

mången friare.





























Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans