Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://en.wikipedia.org/wiki/Yellowstone_Caldera Mitt senaste blogginläg pà Rovdjurens Värld; http://blogg.aftonbladet.se/rovdjurens/2011/03/yellowstone-ar-pa-vag-att-vakna


Den sover nog

Det finns en oro
nàgot som gnager under ytan
i nationalparken Yellowstone
det pyr och geysrarna äro aktiva
Old Faithful är aktiv
en skönhet som är dödlig,
ty den aktivitet som sker där under jorden,
den pratar om ett utbrott...

Tiden för ett utbrott har redan passerat
och det är bara en fràga om när Yellowstone vaknar

Fast bodde jag i Nordamerika,
dà lämnade jag den kontinenten i största hast,
ty jorden kommer att explodera,
när det vet bara Moder Jord....

Skalven vittnar om ett kommande utbrott,
om denna supervulkan som kallas Yellowstone...

Den sover nog...




Fri vers (Fri form) av Maria Thunholm
Läst 194 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Thunholm
Maria Thunholm