Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

store man

Oh du store man,
kom och krävde ditt för detta land.
Motvilligt vek jag mig,
jag accepterade.
Du fick vad du önskade,
jag skulle få frid.
När du åter kom med stulet vatten och krävde ditt pris,
stod jag upp rakryggad,
jag protesterade.
Hur gör du om natten när sanningen kryper på?
Du kräver så mycket,
sätter pris på natur.
Oh store man,
akta dig,
tänk.
Det finns bara så mycket tur.
Någon kommer till slut att kräva dig på din luft.




Fri vers av traskande
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-31 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

traskande