Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken


Hon är inte alltid glad
Men ofta
Solspridarn
Solspridaren
Solslidan
Solsken
ett sken av sol

En del tycker inte det är vackert
Med såna kommentarer
Men vaddå
Lustens motsvarighet till lakej
En kvinnlig sådan
Lustans blomma, som opium
Underbart, man kanske risk
För missbruk, överkonsumtion




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 162 gånger
Publicerad 2011-03-31 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO